Terug

Volg Shownieuws

Fans verward: 'Echte Meisjes In De Jungle nep?'

Nieuws

13 okt 2022, 14:09

Een deelnemer aan Echte Meisjes In De Jungle lijkt een domme fout te hebben gemaakt. Terwijl de groep bekende dames zonder telefoon in de jungle zit, plaatst zij een opvallend bericht op Instagram...

Channah Koerten deelt op Instagram een foto van zichzelf. "Hier was ik nog even snel een haarbandje scoren voor vertrek."

Vervolgens vertelt ze haar huidige situatie. "Ondertussen zit ik in de jungle zonder m’n kinderen, de lieve mensen om mij heen en zonder telefoon. Overleven in de jungle met water, rijst en een grote groep meiden."

Sommige volgers snappen er helemaal niets van. Hoe kan ze nou vertellen hoe het met haar gaat en dat zonder telefoon? "Hoe is dit gepost? Zonder telefoon..." reageert iemand bijvoorbeeld.

RTL laat RTL Boulevard weten dat Channah het bericht niet zelf heeft geschreven. Volgens de zender heeft het thuisfront het namelijk van de influencer overgenomen.

Drie seizoenen

Echte Meisjes in de Jungle werd tussen 2011 en 2013 al drie seizoenen uitgezonden door RTL. 'Gooische meiden' moesten dan zien te overleven in de jungle. Onder andere: Britt Dekker, Amanda Balk, Pauline Wingelaar en Leslie Keijzer werden bekend door dit programma.

Je ziet bovenaan deze pagina een filmpje van Michelle Kox, een spraakmakende oud-deelneemster van Echte Meisjes in de Jungle (Bron: @michellakox).

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.