Terug

Volg Shownieuws

Fans woest: geen Oscarkansen voor Lady Gaga en Leto

Nieuws

8 feb 2022, 17:19

De fans van Lady Gaga zijn woest nadat dinsdagmiddag de Oscarnominaties werden bekendgemaakt. De actrice en zangeres leek kans te maken op een tweede beeldje voor haar rol in House of Gucci. Maar Gaga, die de echtgenoot van Maurizio Gucci speelt, stond tot grote consternatie van de fans niet in het lijstje met genomineerden. Zij maken hun onvrede veelvuldig kenbaar op sociale media.

Sowieso kwam House of Gucci er karig van af, met slechts één nominatie voor beste kapsels. Ook acteur Jared Leto, die het zwarte schaap van de familie speelt, kreeg geen nominatie. De acteur maakt wel kans op een Razzie, de prijs voor slechtste acteerprestatie van het jaar. Leto is genomineerd als beste duo met "de 8 kilo zware klodder make-up op zijn hoofd en zijn idiote accent".

In House of Gucci wordt een beeld geschetst van de familie achter het roemruchte modehuis. Lady Gaga sprak naar eigen zeggen negen maanden lang met een Italiaans accent om zich voor te bereiden op de film. De film werd erg verschillend ontvangen; er was vooral veel kritiek op alle accenten.

Overigens hebben zowel Gaga als Jared Leto al een Oscar in de kast staan. Gaga won vier jaar geleden de prijs voor beste song voor de film A Star is Born en Leto won in 2014 de prijs voor zijn vertolking van een transgender met hiv in Dallas Buyers Club.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.