Terug

Volg Shownieuws

Fantastisch nieuws voor Hans Kazàn

Nieuws

21 mrt 2022, 15:53

Hans Kazàn is weer thuis. Hij lag lang in het ziekenhuis, maar kan eindelijk weer in zijn eigen bed slapen...

De 68-jarige illusionist werd bijna twee weken geleden opgenomen in een Spaans ziekenhuis. Hij weet inmiddels dat hij zijn eten niet kon binnenhouden door overtollig maagzuur en dat er dus niets ernstigs aan de hand is. "Ik ben op weg terug, vanuit het donker naar het licht. Maar het was een behoorlijke tocht. De drie ergste weken van mijn leven", zegt Hans tegen het AD.

Hij vertelt aan de krant hoe vreselijk hij er aan toe was in de weken voor zijn opname. "Overgeven, misselijk, overgeven en misselijk. Dat begon ‘s morgens en ging ‘s middags, ‘s avonds en ‘s nachts door. Een dag is vervelend, na twee, drie dagen denk je: hou even op, maar als het na één en zelfs twee weken nog niet over is, word je hopeloos. Wanneer stopt dit? Waar gaat dit over? Wat is er in mijn lichaam aan de hand?”

Hans weet ook waar het overtollig maagzuur vandaan kwam. "Die zuren ontstonden door een medicijn dat ik al jaren gebruik tegen diabetes. Dat verdraag ik dus blijkbaar niet goed. Daar ben ik onmiddellijk mee gestopt. Vanaf dat moment is het beter gegaan. We waren enorm opgelucht."

Terug aan het werk Hij is van plan om al over enkele weken weer aan het werk te gaan. "Ik kijk nu even naar Wendy... Vanaf 11 april in Dokkum, zegt ze. Dan gaat het weer beginnen. Flink aansterken dus. Goed eten, veel bewegen. Maar in deze wil ik een uitspraak aanhalen die we de laatste tijd vaak gebruikten. ‘Een gezond mens wil wel honderd dingen, maar een ziek mens wil maar één ding. En dat is beter worden.’ Daar ligt de prioriteit."

Als het AD hem vraagt of Hans heeft meegekregen hoe zeer Nederland met hem meeleefde de afgelopen weken, zegt hij ontroerd te zijn. "Zeker, via mijn kinderen, maar ook via brieven, foto’s van mensen die bijvoorbeeld kaarsjes opstaken met gevoelige teksten erbij. En duizenden mailtjes, zo positief. Het was on-voor-stel-baar. Ik heb nog nooit zoiets meegemaakt. Ik ben daar diep van onder de indruk."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.