Terug

Volg Shownieuws

Fantastisch nieuws voor kleine Jada!

Nieuws

15 mei 2019, 19:46

Fantastisch nieuws voor Jada, het driejarige dochtertje van Robert Doornbos en Chantal Bles. De kleine meid is officieel genezen verklaard. En dat moet natuurlijk gevierd worden met taart en kinderchampagne!

''YESSSSS!!! We had the best news today! ❤ Jada is healthy,'' schrijft de trotse vader bij een video op Instagram. Ook mama Chantal kan haar geluk niet op en deelt beelden van de feestvierende Jada. ''Er zijn geen woorden te vinden om het gevoel te omschrijven wat wij vandaag hebben gevoeld. Van angsten, hoop naar intens gelukkig!,'' schrijft ze erbij. ''Wat zijn wij geweldig bijgestaan door alle specialisten en vrijwilligers in het @prinsesmaximacentrum ? voor alle andere lieve ouders en families die in een soort gelijke situatie zitten, houd hoop en houd vol!''

Vorig jaar werd er bij het meisje een grote niertumor met uitzaaiingen ontdekt. Jada werd afgelopen februari na maanden te hebben gestreden schoon verklaard en moest woensdagmiddag nog één keer naar het Prinses Maxima Centrum voor een allerlaatste scan, die uiteindelijk uitwees dat ze dat nog steeds is.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.