Terug

Volg Shownieuws

Fantastisch nieuws voor Kopen zonder Kijken-kijkers

Nieuws

19 juni 2022, 13:32

Fans van Kopen zonder Kijken kunnen hun geluk niet op. Een aantal prominente gezichten van het programma onthullen dat het programma zeker nog wel een tijdje op de buis te zien is...

In de RTL Boulevard Reality Podcast vertellen Bob en Roos namelijk dat er nog twee seizoenen aan komen. Kandidaten kunnen zich nu opgeven voor het zevende seizoen, maar er komen er dus nog meer aan. Sterker nog, als het aan Bob ligt nemen ze nog wel tien seizoen op!

"Ik ga nog wel even door, ik ben bijna 57, dus ik kan nog wel tien jaar werken", zegt hij in de podcast. "Ik vind het leuk genoeg, ik denk dat televisie mijn leukste hobby is. Ik heb daarnaast gewoon mijn aannemersbedrijf, maar ik vind het ontzettend leuk om te doen."

Het zal echter nog wel even duren voor al die seizoenen op de buis te zien zijn. "We doen een jaar over een seizoen, dat moet ook wel", zeggen ze in het programma.

Shannon en Cevar

In de tweede aflevering van het nieuwe seizoen kwamen Shannon en Cevar aan bod, die in een klein huurappartement wonen in het centrum van Groningen. Het stel is met een gering budget op zoek naar een grotere woning, wat niet makkelijk is met de huidige markt. Daarom krijgt het duo hulp van het televisieprogramma, dat de taak van het zoeken en kopen van een woning op zich neemt.

Hieronder een greep uit de tweets over het koppel en Monica Geuze is ook groot fan van het programma en kan Roos goed nadoen, zo is te zien in de video bovenaan de pagina.

(Bron foto: RTL 4, Kopen zonder kijken)

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.