Terug

Volg Shownieuws

Felle kritiek op Joost Klein: 'Veel geschreeuw, weinig talent'

Nieuws

2 juli 2024, 11:08

Joost Klein blijft de gemoederen bezighouden nu hij plotseling lijkt te hinten op een Belgisch songfestivalavontuur. De Shownieuws-tafel reageerde zondagavond behoorlijk kritisch op zijn actie op het podium in Genk (zie video).

Zowel Shownieuws-deskundige Bart Ettekoven als -presentatrice Tooske Ragas zijn inmiddels wel een beetje klaar met Joost. "Ja, ik word er een beetje moe van. Ik vind het een beetje een act. We hebben het er iedere dag over. Hij wil eigenlijk zelf niks zeggen, hij doet geen interviews", reageert Bart zondag in de uitzending van Shownieuws.

En verder: "Ik zie ook wel hoe populair hij is, maar ja… Als ik dan naar zo’n Pinkpop-optreden zit te kijken: het is een jongen die een beetje over zo’n podium rent en een beetje schreeuwt in een microfoon, maar het is niet echt een goede zanger. Hij doet wel iets goed, maar ik kan nog niet helemaal wat het nou precies is."

Presentatrice Tooske geeft ook haar ongezouten mening: "Ik was echt enorm fan, maar na dit net… Het wordt nu een beetje sneu. Ga naar het songfestival of ga niet, maar ga niet ieder land nu vragen: 'Bel mij!' Dat vind ik een beetje wanhopig."

Studio Brussel

De Belgische radiozender Studio Brussel heeft gereageerd op de oproep van Joost om contact met hem op te nemen. Op Instagram schreef Studio Brussel maandagavond dat de Nederlandse zanger in zijn digitale inbox moet kijken.

"@joostklein check dm pls thnx", postte de radiozender van omroep VRT bij onder meer de video waarin Joost hen zondag opriep om hem te bellen. In de video is te zien dat de artiest in het publiek een bord met een Nederlandse vlag ziet en zegt: "Wie zegt dat ik voor dat land ga?". Wanneer het publiek begint te joelen, richt hij zich op de radiozender. "Hey Studio Brussel, regel iets, bel me!", zegt hij.

Ook zei Joost dat er volgens hem "wel weer iemand van deze kant van het land" naar het songfestival mag. Omroep VRT is in België om het jaar verantwoordelijk voor de Belgische inzending voor het Eurovisie Songfestival. Het andere jaar organiseert het Franstalige RTBF de inzending.

Pinkpop

Joost zei tijdens Pinkpop onlangs de woorden "why the fuck not 2025!", waarmee hij ook hintte op een deelname aan het songfestival volgend jaar. Dit jaar werd hij gediskwalificeerd.

Gaat Joost Klein Nederland opnieuw vertegenwoordigen in 2025?
2:04
Gaat Joost Klein Nederland opnieuw vertegenwoordigen in 2025?

‎Volg Shownieuws ook op WhatsApp!

Altijd als eerste op de hoogte van het laatste entertainmentnieuws?

Volg dan nu het kanaal van Shownieuws op WhatsApp!

Volg Shownieuws!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.