Terug

Volg Shownieuws

Felle kritiek op Kaj Gorgels

Nieuws

26 mrt 2024, 20:02

Kaj Gorgels, die onlangs voor het eerst vader is geworden (zie video), krijgt flink wat kritiek over zich heen. Dit komt door uitspraken die hij heeft gedaan in zijn podcast Geuze en Gorgels met Monica Geuze.

Op TikTok is een klein fragment uit de podcast gedeeld waarin Kaj vertelt dat hij vrouwen die op voetbal zitten, echt helemaal niks vindt. "Ik vind het echt zo'n afknapper. Van die meiden die dan van die lange skisokken aantrekken, dan zo'n scheenbeschermer eronder en dan met van die graspollen op hun knieën zo de kleedkamer in lopen."

In de reacties zijn meerdere mensen het niet eens met deze uitspraken. "Gelukkig hoeven jullie dit ook niks te vinden, als de meiden in kwestie het maar leuk vinden. Die vinden oordelen achter een microfoon misschien wel helemaal niks. Leven en laten leven", schrijft iemand. "Nou nou nou", schrijft een ander. "Jeetje, nu moeten we stoppen met voetballen hoor", plaatst iemand anders.

Babynaam

Kaj en Monica zijn al geruime tijd beste vrienden. Onlangs kwamen oude beelden van hen naar boven waarin ze discussiëren over babynamen. In de video noemt Kaj Xavier als een mooie naam, waarop Monica hard begint te lachen. Kaj reageert hierop: "Kijk hier baal ik dus van".

Kaj deelde de oude beelden van dit gesprek op zijn TikTok en schreef erbij: "Wanneer je deze negen jaar oude beelden terug ziet.. Terwijl je net je zoon Xavier hebt genoemd. Van je vrienden moet je het hebben." Hij laat aan Monica weten dat hij deze beelden nooit aan zijn zoontje laat zien.

Zie video hieronder...

Monica Geuze lacht Kaj uit om naam van zijn zoontje
0:22
Monica Geuze lacht Kaj uit om naam van zijn zoontje

‎Volg Shownieuws ook op WhatsApp!

Altijd als eerste op de hoogte van het laatste entertainmentnieuws?

Volg dan nu het kanaal van Shownieuws op WhatsApp!

Volg Shownieuws!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.