Terug

Volg Shownieuws

Ferri Somogyi over de toekomst van 'Rik' in GTST

Nieuws

2 juni 2023, 16:20

Ferri Somogyi wordt zaterdag alweer 50 jaar. De acteur is voornamelijk bekend van de bekende soapserie Goede Tijden, Slechte Tijden. Shownieuws sprak hem over de toekomst van zijn alter ego in de serie, Rik de Jong (zie beelden bovenstaand).

"GTST heeft mij heel veel gebracht" begint de acteur zijn verhaal. De acteur is al jaren onderdeel van de soap en is maximaal vijf keer met tegenzin naar zijn werk geweest, vertelt hij aan Shownieuws. Als het aan Ferri ligt blijft hij nog 100 jaar de rol van zijn alter ego Rik de Jong spelen.

Zomercliff

Donderdagavond was het een spannende avond voor fans van Goede Tijden, Slechte Tijden. Het was namelijk tijd voor de jaarlijkse zomercliffhanger. De kijkers waren razend enthousiast over deze cliffhanger. Eerder sprak Somogyi zich ook al uit over deze spectaculaire seizoen finale. Bekijk de beelden hierover onderstaand:

Ferri Somogyi over spectaculairste cliffhanger ooit
0:42
Ferri Somogyi over spectaculairste cliffhanger ooit

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.