Terug

Volg Shownieuws

Ferry-acteur Frank Lammers openhartig over drugsgebruik: 'Kutspul'

Ferry-acteur Frank Lammers openhartig over drugsgebruik: 'Kutspul'

Nieuws

12 mei 2021, 11:13

Frank Lammers is in de nieuwe Undercover-prequel-film 'Ferry' weer te zien als drugsbaron. De acteur doet tevens een boekje open over zijn eigen drugsgebruik...

In een interview met Veronica Magazine onthult de acteur dat hij ervaringen heeft met drugs. "Ik heb weleens een pilletje genomen, ja." Dit beviel hem niet al te best. Frank noemt XTC 'vermoeiende troep die lang doorwerkt'. "Je wordt de volgende dag ook een beetje depressief wakker. Eigenlijk is het gewoon kutspul."

Experimenteren

Ook voor andere soorten drugs haalde 'Ferry' zijn neus niet op. "Het meeste heb ik wel geprobeerd. Maar nooit fanatiek, ik hou er niet van de controle te verliezen."

De acteur zegt 'paranoïde' te worden wanneer hij buitenshuis drugs gebruikt. "Buitenshuis voelt het snel onveilig, dat vind ik niet prettig. Maar je moet die drugs gewoon niet willen. Om me heen heb ik genoeg mensen gezien die er echt aan kapot zijn gegaan."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.