Terug

Volg Shownieuws

'Ferry Doedens deelt pikante beelden op 18+-site'

'Ferry Doedens deelt pikante beelden op 18+-site'

Nieuws

4 jan 2021, 11:54

Acteur Ferry Doedens lijkt te zijn 'betrapt' op een ietwat onconventionele bezigheid: het uploaden en delen van (zeer) pikante foto's en video's op streamingplatform OnlyFans. Dat is te zien in zijn Instagram Stories.

Op OnlyFans kunnen bezoekers een abonnement nemen op mensen in ruil voor (vaak seksueel getinte) beelden. De geruchten van Ferry's nieuwe job gaan al een tijdje rond, maar zijn management heeft vooralsnog niks bevestigd. Toch lijkt er nu duidelijkheid te zijn: in zijn eigen Instagram Stories is op een foto duidelijk het tabblad van zijn persoonlijke OnlyFans-pagina te zien.

Niet de enige BN'er

Overigens is Ferry niet de enige BN'er die het platform gebruikt om extra geld te verdienen. Ook Temptation-ster Fabiola Volkers deelt regelmatig pikante content op de website. Daar verdient ze overigens een aardig zakcentje mee, kwamen we deze zomer achter.

Een blik op haar pagina leert dat een abonnement, waardoor je al haar 'naaktbeelden' kan zien, maar liefst 25 euro per maand kost. Er zijn wel dealtjes te regelen waardoor je iets goedkoper uit bent, maar dan nog kost het bijna 19 euro per maand.

Dan is natuurlijk de vraag hoeveel abonnees Fabiola heeft. Het zou volgens AXED.nl gaan om 4500 betalende 'leden'. Stel dat zij allemaal eenmaal een maand 'Fabiola-beelden' hebben gekocht, gaat het dus al bijna om 100.000 euro!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.