Terug

Volg Shownieuws

Ferry Doedens gaat de theaters in

Nieuws

2 sep 2022, 23:26

Ferry Doedens staat dit najaar op de planken met een eigen theatervoorstelling. In Only Ferry zal de voormalig GTST-acteur vertellen over de hoogte- en dieptepunten uit zowel zijn carrière als zijn privéleven, laat hij vrijdag weten in een bericht op Instagram.

"Voor mij de eerste keer om alleen op het podium te staan in het theater en ik kan je zeggen dat is best spannend maar ook super leuk", schrijft Doedens. "Tijdens de voorstelling geef ik een kijkje in mijn leven en vertel ik over de leuke en minder leuke dingen die er in mijn persoonlijke en professionele leven gebeurd zijn. Maar dan het échte verhaal en niet wat er soms van gemaakt is."

Doedens (32) wordt tijdens de voorstelling, die vanaf 17 oktober te zien is, begeleid door een band en achtergrondzangers.

Doedens brak in 2009 door als Lucas Sanders in Goede Tijden Slechte Tijden. In het theater was hij vervolgens te zien in voorstellingen als Wicked, The Bodyguard en Grease. De artiest kampte in 2014 met een drugsverslaving waarvoor hij een tijdje in een Thaise afkickkliniek verbleef. In 2020 werd bekend dat Doedens actief was op OnlyFans, een platform voor 18+ waarop hij tegen betaling pikante beelden van zichzelf deelde. De laatste tijd was Doedens te zien in tv-programma's als Expeditie Robinson: All Stars, De Alleskunner VIPS en Make Up Your Mind. Afgelopen zomer speelde hij als vervanger mee in de Musical Rocky Horror Show in het DeLaMar Theater.

Ferry heeft het nog steeds gezellig met zijn date
0:18
Ferry heeft het nog steeds gezellig met zijn date

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.