Terug

Volg Shownieuws

Ferry Doedens: 'Ik zat in toxische relatie'

Ferry Doedens: 'Ik zat in toxische relatie'

Nieuws

18 aug 2022, 19:48

Ferry Doedens (32) is te zien in de meest recente aflevering van Open Kast, een speciale Pride editie van YouTube-serie Open Kaart. Op het moment dat Ferry een kaartje pakt met de vraag hoe belangrijk seks en liefde is, antwoordt Robbert en geeft het stokje door aan de acteur. De video bekijk je hierboven!

"Ik heb natuurlijk een relatie gehad met Nuno, dat was zes jaar. En twee jaar geleden, net voor corona, ging het uit met Raphael... mijn ex, een Braziliaan", vertelt Ferry. "Ik hou altijd wel een beetje van latino, een beetje getint enzo. Dat is wel altijd mijn ding, maar dat was gewoon heel toxic: heel veel ruzie, heel veel seks, heel veel liefde ook wel... maar we waren zo ziek verliefd op mekaar dat het gewoon schreeuwen op straat was. Het was niet meer gezond."

Nederlandse jongens daten

De acteur vertelt dat hij er veel van geleerd heeft. Hij laat nu alles wat meer op zich afkomen. Robbert vraagt aan Ferry of hij op dit moment verliefd is. "Nee, ik zie wel een jongen", onthult Ferry. "Heel eerlijk, ik ben nu een Nederlandse jongen aan het daten - die dan half Surinaams is -, maar ik date liever iemand die mij niet kent."

De acteur vertelt weleens op Grindr te hebben gezeten, maar de gebruikers geloofden vaak niet dat het daadwerkelijk Ferry Doedens betrof. Meestal werd gedacht dat het dan om een nepaccount zou gaan.

Seks

"Ja liefde... ja... ik vind seks gewoon ook heel belangrijk. Ik hou van seks, daar ben ik heel eerlijk in." Gezellig met een dekentje tegen iemand aanliggen vindt Ferry ook iets moois. "Ik ga er niet op jagen. Als het komt, dan komt het." De acteur laat weten dat hij wel zijn vaste seks partners heeft in de tussentijd. "Good for you", antwoordt Robert gniffelend.

Eerder sprak Ferry ook al met Shownieuws over zijn nieuwe huis en liefdesleven. Deze video's bekijk je hieronder.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.