Terug

Volg Shownieuws

Ferry Doedens in tranen bij Jinek

Ferry Doedens in tranen bij Jinek

Nieuws

20 jan 2021, 08:03

Ferry Doedens heeft bij Eva Jinek een boekje open gedaan over zijn afgelopen jaar. Tijdens de talkshow is hij ingegaan op zijn gedwongen vertrek bij Goede Tijden Slechte Tijden en het openen van zijn OnlyFans-account. "Het was een rollercoaster met meerdere loopings", duidde de acteur.

Hij had niet verwacht dat zijn erotische filmpjes op OnlyFans zo gauw zouden uitlekken. Zo had hij zijn beelden in Nederland, België en Duitsland niet beschikbaar gesteld en publiceerde hij al gauw onder zijn pseudoniem Ferdinand Diego. "Toen het ging uitlekken, wist ik dat er geen weg terug meer was."

Hij moest het toen ook vertellen aan zijn moeder. Bij het zien van een foto van zijn moeder in de studio van Jinek, barstte de acteur in tranen uit. "Ik vond het moeilijk om het aan mijn familie te vertellen", aldus Ferry die een goede band heeft met zijn moeder. Hij vertelde haar over zijn OnlyFans op tweede kerstdag. "En ze is nog steeds trots op me. Ze veroordeelt niet."

Leuke Boterham

Ferry startte zijn account bij OnlyFans, een site waar mensen zelf erotische foto's en video's kunnen plaatsen, uit "nieuwsgierigheid" en financieel belang. "Ik zoek graag de randjes op. Ik wist dat mijn einde bij GTST eraan zat te komen en hoorde dat je daar veel geld kon verdienen", legde hij uit aan tafel. Hij hoopte met zijn OnlyFans zichzelf wat zekerheid te kunnen geven. En dat is gelukt. "Ik verdien er een leuke boterham mee", vertelde hij.

De acteur weidde ook uit over zijn omstreden uitspraken over de coronamaatregelen in juni 2020. Hij negeerde enkele keren de coronamaatregelen die GTST-producent EndemolShine had opgesteld. Op Instagram liet hij bijvoorbeeld zien dat hij gewoon naar feestjes ging en dat hij "iedereen knuffelde".

Schijnwerpers

"Daar heb ik spijt van", zei hij bij Jinek. Hij had het graag anders gedaan, al heeft hij begrip voor het besluit van het ontslag. "We werken met een grote groep van cast & crew. Dan moet je je goed aan protocollen houden en verantwoording afleggen."

Hij hoopt nu dat zijn ontslag en OnlyFans-activiteiten niet een einde betekent van zijn carrière in de schijnwerpers. "Ik heb zeker nog ambities als zanger en acteur, al begrijp ik dat voor sommige mensen de deur misschien even dicht is."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.