Terug

Volg Shownieuws

Ferry Doedens 'wordt niet goed' van coronaprotocol

Nieuws

1 juni 2020, 15:06

GTST-acteur Ferry Doedens kent totaal geen corona-angst. "Nee, ik heb al acht weken lang met iedereen geknuffeld. Ik heb nog geen een keer dat met de elleboog gedaan. We worden allemaal gek gemaakt door de media", vertelt hij in KEURantaine, het YouTube-programma van Eddy Keur.

"Ik respecteer het allemaal, maar als mensen helemaal aangedrukt tegen de eieren en de pakken melk hun gezicht wegdraaien in de supermarkt staan… Ja, sorry, maar nee gewoon. Mevrouw: ik sproei niet in uw gezicht, ik hoest niet uw gezicht, ik blaf niet in uw gezicht, u kunt ook gewoon even normaal praten", zegt de soapie die naar eigen zeggen ook al meerdere keren 'Hou je afstand!' naar zich toe kreeg geschreeuwd. Hij wordt helemaal gek van de anderhalvemetersamenleving: "Ik wilde net even een harinkje nog halen en dan staat er gewoon een enorme rij. Ik ga niet de hele tijd in de rij staan. Daar heb ik geen zin in. Gedoe. Ik heb geen zin in gedoe."

Ferry is blij dat binnenkort de opnames van het nieuwe seizoen van Goede Tijden, Slechte Tijden weer gaan beginnen. Maar vanwege de richtlijnen van het RIVM betekent dat geen intieme scènes. "We zijn deze week weer begonnen met testen en kijken hoe het is met die anderhalve meter afstand (...) Ik vind het allemaal wel gedoe hoor met die protocollen. Ik word er niet goed van. Maar ja, we mogen blij zijn dat we werk hebben."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.