Terug

Volg Shownieuws

FHM500: Jessie Jazz Vuijk is mooiste vrouw van Nederland

Nieuws

22 mei 2019, 19:44

Jessie Jazz Vuijk is door de lezers van FHM uitgeroepen tot de mooiste vrouw van Nederland. Ze volgt presentatrice Shelly Sterk op, die vorig jaar werd uitgeroepen tot mooiste vrouw. Eerder gingen onder anderen Doutzen Kroes, Kim Feenstra en Tess Milne met de titel naar huis.

"Toen ik hoorde dat ik had gewonnen dacht ik alleen maar ‘wow’. Ik had ‘m echt niet zien aankomen. Ik voel me vooral heel erg vereerd. Het is nogal wat om te worden uitgekozen tot mooiste vrouw van Nederland. Als je kijkt naar alle vrouwen die eerder zijn gekozen, dan vind ik het heel bijzonder dat ik in dat rijtje sta", aldus Jessie.

Vorig jaar eindigde het 24-jarige model nog op plaats 41 in de lijst, waar ze overigens al een paar jaar in staat. Ze kwam in 2016 nieuw binnen in de FHM500 op de veertigste plek. Een jaar later was Jessie 26 plaatsen gezakt, waarna ze dus in 2018 weer de weg omhoog heeft gevonden. In dat jaar won ze overigens het RTL-programma Boxing Stars, door in de finale Saar Koningsberger te verslaan.

De uitslag van de FHM500 werd woensdagavond bekendgemaakt in Amsterdam. Naast de prijs voor mooiste vrouw werden nog vier awards uitgereikt. YouTuber Sophie Milzink won in de categorie social media prinses, terwijl schaatsster Jutta Leerdam de prijs voor mooiste sportvrouw in ontvangst mocht nemen. Mikky Kiemeney, de vriendin van Ajacied Frenkie de Jong, is voor het tweede jaar op rij uitgeroepen tot de mooiste spelersvrouw.

https://www.instagram.com/p/Bxwy0_SCJKJ/ https://www.instagram.com/p/Bxc40_ZCg2T/ https://www.instagram.com/p/BxaRvGbH517/ https://www.instagram.com/p/Bw_7vNWnuhJ/ https://www.instagram.com/p/BvlutAqn3Lf/

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.