Terug

Volg Shownieuws

Fidan Ekiz over programma: 'Is Noord-korea-tv'

Nieuws

18 apr 2022, 15:52

Voormalig Op1-presentatrice Fidan Ekiz heeft uitgehaald naar de programma's die momenteel op televisie te zien zijn. Ze laat onder andere weten dat je niet alles kunt zeggen wat je wilt en vergelijkt dat met het communistische land Noord-Korea.

Door alle reacties op het internet zijn mensen een stuk voorzichtiger geworden met hun uitlatingen op televisie, zo merkt Ekiz op. “Ik word daar heel erg moe van”, aldus de presentatrice in haar programma WNL in de Kantine op NPO Radio 1. Fidan laat weten gefrustreerd te zijn over de stand van zaken in de huidige media. “Jij zei net ‘schijtziek’. Nou, dat heb ik dus heel erg met alle kritiek die mensen krijgen die op tv komen en die te gast zijn in talkshows of talkshows presenteren'', aldus Ekiz. ''Waar het toe leidt, en wat ik zo vervelend vind, is dat mensen er heel saai en heel stijf van worden op televisie.”

Ze vervolgt met: “Iedereen die wij, nou ja, niet iedereen, maar heel veel mensen die wij te gast krijgen in de talkshows en ook collega’s van mij die presenteren zeggen: ‘Ja, je hoeft je maar één keer te verspreken en maar één keer een domme vraag te stellen, of te hoesten want dat is tegenwoordig ook een doodzonde.'”

Noord-Korea-tv

''Er is eigenlijk nog maar één talkshow waar de mensen écht alles durven te zeggen'', aldus de NPO-presentatrice. “Ik kijk dus echt met afgunst naar die mannen van VI, want die zeggen gewoon wat ze denken, die zeggen wat ze willen. En bij ons, de meeste andere programma’s, is het gewoon Noord-Korea-tv.”

Zie hieronder het fragment van Fidan:

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.