Terug

Volg Shownieuws

Fidan en Renze maken liedje speciaal voor Johan Derksen

Fidan en Renze maken liedje speciaal voor Johan Derksen

Nieuws

23 dec 2020, 18:46

In een kerstvideoboodschap op Twitter hebben Renze Klamer en Fidan Ekiz kijkers van hun programma De Vooravond bedankt voor het afgelopen seizoen. De twee presentatoren wensen hun volgers een fijne kerst toe en sluiten "op veler verzoek" af met een muzikale groet, speciaal voor Johan Derksen.

"Ik dacht - omdat de mensen er zo van blijken te houden - misschien kunnen we nog een liedje doen als afsluiter? Speciaal voor Johan Derksen", zegt Renze met een kwinkslag. Vervolgens speelt hij rammend op zijn kleine keyboard de melodie van de kerstknaller All I Want For Christmas Is You van Mariah Carey.

In oktober blikten Fidan en Renze zingend terug op het afgelopen jaar. Het kwam het duo op social media zowel op lof als kritiek te staan. Met name Veronica Inside-analist Johan Derksen vond het niet kunnen dat de presentatoren hun laatste aflevering letterlijk uitzongen. "Het is verschrikkelijk", zei hij daar destijds over.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.