Terug

Volg Shownieuws

Fien Vermeulen durft weer naar de toekomst te kijken

Fien Vermeulen durft weer naar de toekomst te kijken

Nieuws

8 nov 2019, 13:13

Radio-dj Fien Vermeulen is vrijdag 6,5 jaar schoon verklaard van kanker. In een emotioneel bericht op Instagram schrijft de presentatrice dat ze weer naar de toekomst durft te kijken. "De dagen, die maanden en vervolgens jaren werden, waarin ik vertrouwen terug kreeg in een toekomst. Tijd om tijdens dagen als deze even stil te staan bij herinneringen en om te relativeren. Tijd die mij gegeven is door deze lieve dokter Fijnheer."

Ze vertelt in het bericht ook wat voor impact het proces heeft gehad op haar familie. "Iemand vroeg me laatst, wat kanker voor mij betekent. Tijd. Mijn mama die na deze controle zegt: ik ben zo blij dat je er bent. De minuten die in mijn geheugen gegrift staan waarin mijn vader huilend naast mijn ziekenhuisbed zat en zei: het spijt me zo dat ik dacht dat je je aanstelde. Mijn zus tijdens de uren dat ze me in bad deed en mijn laatste haren van mijn hoofd veegde. Vandaag neem ik een moment voor verdriet om wat is geweest en dankbaarheid voor alle dagen die ik heb. Tijd die anderen niet meer hadden. Morgen weer een nieuwe dag, wat een tijd om te leven."

In die zes jaar is de radio-dj weer helemaal herstelt en kan ze haar lichaam zelfs onderwerpen aan zware proeven. Zo doet ze nu zelfs mee aan Expeditie Robinson.

https://www.instagram.com/p/B4mgrv5F5oa/?utm_source=ig_web_copy_link

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.