Terug

Volg Shownieuws

Fien Vermeulen in gevecht met Remy Bonjasky

Nieuws

11 mrt 2020, 15:26

Een bijzondere combinatie in de ring: presentatrice Fien Vermeulen vecht tegen K-1-vechter Remy Bonjasky.

Op Instagram deelt Fien een foto van haar en Remy, die zo'n twee koppen groter is dan de kleine radio-dj. Fien grapt erbij: "De staredown lukte niet want er was geen ladder en zijn hand is letterlijk groter dan mijn hoofd. Gelukkig maakte ik de knock-out met een leverstoot want daar kon ik goed bij. Remy Bonjasky is een baas!"

Het team van Fien Vermeulens radioshow heeft een training gekregen van Remy. De volgers zijn behoorlijk jaloers op de kans die Fien krijgt om te trainen met een echte pro. "Ohhh lijkt me ook zo vet om een keer training van Remy Bonjasky te krijgen", reageert een volger.  Een andere volger snapt het lengteprobleem niet echt: "Remy had ook gewoon even kunnen bukken voor zo’n powervrouw."

https://www.instagram.com/p/B9lXYGDlxlM/

Flinke tegenslag

Het is een heftige periode voor Fien. Nadat de radio-dj al bijna zeven jaar genezen is van kanker, vecht haar gezin opnieuw tegen dezelfde ziekte…

https://www.instagram.com/p/B9gQjTiFioU/

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.