Terug

Volg Shownieuws

Fien Vermeulen lanceert eerste boek

Fien Vermeulen lanceert eerste boek

Nieuws

25 sep 2020, 20:58

Prins Bernhard junior, Wegmisbruikers-presentator Andre van der Toorn en Q Music DJ Fien Vermeulen kijken vrijdag terug op hun strijd tegen kanker. Fien schreef er een boek over, Andre van der Toorn overhandigd haar vandaag een eerste exemplaar en de prins keek vanaf een afstandje mee.

Prins Bernhard zou eerst het eerste exemplaar aan Fien geven maar hij moest thuis blijven want hij was in contact geweest met iemand die positief was getest op corona. Hij moet dus getest worden voordat hij weer de deur uit mag dus keek hij via een live-verbinding mee.

Fien Vermeulen trainde dit jaar mee voor Hollandse 100, is sinds dit jaar ambassadeur van de stichting van Bernhard. Stichting Lympf&Co van Bernhard, zamelen geld in voor onderzoek naar lymfklierkanker. Daar hebben de twee elkaar helemaal gevonden omdat ze op de zelfde manier in het leven staan. Heel positief en avontuurlijk. Fien is stiekem ook wel beetje koningshuis-fanaat.

"WOW. Wat een moment", vertelt Fien op Instagram over haar boekpresentatie. "“Dat er iemand iets anders uit mijn verhaal kan halen en er iets aan heeft. Het zou me blij en dankbaar maken.”

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.