Terug

Volg Shownieuws

Fikse domper voor de Meilandjes

Nieuws

3 juli 2024, 13:20

Enorme tegenvaller voor de familie Meiland. Het nieuwe boek De Familie over de familie Meiland (zie video) doet het tot nu toe minder goed dan de biografieën over de individuele familieleden.

Het boek van Jan Dijkgraaf debuteert op de 41e plek van de Bestseller 60, de lijst met bestverkochte boeken van het moment. De andere boeken stonden in de eerste week allemaal in de top 10 van de bestsellerlijst.

De biografie Martien debuteerde in 2020 op de eerste plaats van de bestsellerlijst en werd in 2021 zelfs genomineerd voor de NS Publieksprijs. In dat jaar volgde ook de biografie Erica. Dat boek kwam nieuw binnen op de tweede plek van de Bestseller 60 en stond een week later bovenaan de lijst. Ook de in 2023 verschenen biografie over dochter Maxime behaalde in de eerste week een top 10-notering, op de vierde plaats.

Regisseur

TV-regisseur Timon Moll regisseerde de Meilandjes al toen ze voor het eerst op de buis kwamen met Ik Vertrek én maakte alle Chateau Meiland-seizoenen op SBS6. Timon had in het begin van deze samenwerking het vermoeden dat Erica op vrouwen zou vallen. "Ik vind het zo leuk dat jij lesbisch bent en Martien homo is", had hij naar hen uitgesproken. "Dat is helemaal niet waar", had Erica gelijk gereageerd. Timon heeft ook nog andere opvallende uitspraken gedaan over de familie. In onderstaande video vertelt hij hier meer over.

Regisseur Timon Moll openhartig over zijn boek familie Meiland
3:05
Regisseur Timon Moll openhartig over zijn boek familie Meiland

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.