Terug

Volg Shownieuws

Imanuelle Grives zou geen drugsdealer spelen in nieuwe film

Nieuws

9 aug 2019, 13:22

De nieuwe film Suriname, waarin Imanuelle Grives een rol zou spelen, gaat over een drugsdealer, zo is Shownieuws te weten gekomen! Maar volgens de producent van de film, Rodney Leysner, zou Imanuelle niet in de huid gaan kruipen van een drugshandelaar. Aan Shownieuws laat hij weten dat ze het liefje van de dealer zou gaan vertolken.

De film, die in februari 2020 in de Nederlandse bioscopen moet verschijnen, is een remake van deze Surinaamse film uit 2011. Die film gaat over een drugsdealer die teruggaat naar Suriname om zijn leven te beteren. Maar daar komt hij erachter dat het moeilijker is dan gedacht. De confrontatie met zijn 'oude vrienden' uit de onderwereld drijven hem tot creatieve oplossingen, die moeten voorkomen dat hij terugvalt in zijn oude rol als dealer.

De opnames beginnen volgende week.

Drugshandel

De actrice, die nog altijd vastzit in de gevangenis in Antwerpen op verdenking van drugshandel omdat ze op Tomorrowland werd gepakt met flinke hoeveelheden en verschillende soorten drugs, heeft bij haar aanhouding gezegd dat ze zich aan het voorbereiden was op een rol als drugsdealer.

Vrijdagochtend is bekend geworden dat Fajah Lourens de filmklus overneemt van Imanuelle.

Grives heeft de ene na de andere tegenslag te verwerken. Vorige week maakte Shownieuws bekend dat ze geen ambassadrice meer is van het Jeugdfonds Sport & Cultuur en nu ook niet meer van het KNCV Tuberculosefonds.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network. Alle rechten voorbehouden. Geen tekst- en datamining.