Terug

Volg Shownieuws

Samantha Steenwijk blikt terug op De Verraders: 'Zo zwaar'

Samantha Steenwijk blikt terug op De Verraders: 'Zo zwaar'

Nieuws

2 mei 2021, 08:52

De finale van het RTL 4-programma De Verraders is zaterdagavond door meer dan 1,6 miljoen mensen gezien, blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek. Zij zagen hoe Samantha Steenwijk en Chatilla van Grinsven er met de winst vandoor gingen.

Op Instagram blikt Samantha terug op het avontuur. Zo deelt ze onderstaande foto, ze schrijft daarbij: "The word is out en wat is dat een enorme opluchting! (...) Je hebt werkelijk waar géén idee hoe zwaar dit was, zo veel tranen maar tegelijkertijd hebben we zo veel mooie verhalen gedeeld en ook gehuild van het lachen! Ik heb met man en macht geprobeerd trouw te blijven aan mijn allereerste bondjes, mijn missie in dit spel was de finale spelen met mijn 3 meiden en de winst zou me dan een worst wezen! Ik ben trots dat DAT nu juist is gelukt."

In de show probeerden achttien BN'ers een schat te bemachtigen. Onder hen bevonden zich drie verraders die de buit voor zichzelf willen houden. De Verraders werd de afgelopen weken relatief goed bekeken. Iedere aflevering stemden rond de 1,5 miljoen mensen af op het eerste seizoen. Ook een ander RTL 4-programma, LEGO Masters, scoorde ruim boven de 1,5 miljoen kijkers.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.