Terug

Volg Shownieuws

First Dates-barman Victor openhartig over zijn exen

Nieuws

21 dec 2021, 18:42

Victor Abeln, de bekende barman uit First Dates, doet in de nieuwe LINDA. die woensdag uitkomt, een boekje open over zijn ex-geliefdes.

Afgelopen zomer kwam het nieuws naar buiten dat er een einde was gekomen aan zijn eerdere relatie van drieënhalf jaar. "Met mijn laatste ex, met wie ik drieënhalf jaar samen was, ben ik nog altijd goed bevriend. En met sommigen van haar voorgangsters trouwens ook."

Ook vertelt hij: "Ik heb wat harten gebroken, maar de andere kant ken ik ook. Dat ik helemaal van de kaart was, omdat zij maar niet inzag dat we elkaar wat te bieden hadden."

Inmiddels heeft Victor nieuw liefdesgeluk gevonden. Begin november bevestigde hij aan Shownieuws na eerdere berichtgeving van Story dat hij weer verliefd is. "We zijn elkaar lekker aan het leren kennen!", vertelde hij. Zijn hele reactie is in de video hierboven te zien.

Shownieuws sprak Victor vanwege de lancering van zijn eigen cocktailboek, want cocktails maken kan hij als de beste:

First Dates-barman Victor lanceert eigen cocktailboek
0:48
First Dates-barman Victor lanceert eigen cocktailboek

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.