Terug

Volg Shownieuws

First Dates-Garry brengt een vreemd cadeau mee

Nieuws

25 okt 2023, 20:43

In de nieuwste aflevering van First Dates zie je hoe Garry en Colin met elkaar op date gaan. Garry heeft een vreemd, maar erg origineel cadeau voor mee voor z'n nieuwe date...

Hij komt het First Dates restaurant namelijk binnenlopen met twee grote trossen spruiten. Eén voor de kok en één als cadeau voor Collin. Garry komt uit een boerenfamilie en is spruitenteler.

Diner

Garry wil zijn nieuwe date graag laten genieten van de overheerlijke spruiten die hij heeft meegebracht. Hij geeft ze daarom aan de kok, die ze graag aanneemt om ze voor de mannen klaar te maken. De spruiten vallen goed in de smaak bij Collin: "Ik moet zeggen: de spruiten smaken heerlijk." Daarop reageert Garry: "Met liefde geteeld." Uitslag

Dan is het moment van de waarheid aangebroken: zijn de spruiten in de smaak gevallen? Voor Collin leek het wel te klikken, maar helaas heeft Garry er zelf voor gekozen om niet voor een tweede keer met Collin op date te gaan.

Reacties

Kijkers van het programma laten zich uit over de date van de twee mannen. Iemand schrijft op X: "Wat een lieverd, onze spruitenteler." Een andere kijker tweet: "Rot op, ben je er zo eentje?!"

Onlangs deelde First Dates-Victor groot nieuws. Zie daarvoor video bovenaan de pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.