Terug

Volg Shownieuws

Flikken Maastricht nog zeker drie jaar op de buis

Flikken Maastricht nog zeker drie jaar op de buis

Nieuws

1 juli 2021, 13:20

Flikken Maastricht, de langstlopende Nederlandse dramaserie, gaat nog zeker drie jaar door. Dat hebben AVROTROS en producent Hollands Licht donderdag bekendgemaakt. De opnames gaan in september van start, de volgende reeks zal begin 2022 bij de NPO te zien zijn.

De politieserie volgt de besognes van rechercheurs Floris Wolfs en Eva van Dongen. De hoofdrollen worden gespeeld door Victor Reinier, Angela Schijf, Oda Spelbos en Sergio Romero IJssel. Tot nu toe telde de reeks vijftien seizoenen en 162 afleveringen.

De eerste aflevering van Flikken Maastricht was in september 2007 te zien bij de (toen nog) TROS op NPO 1 en trok bijna 1,3 miljoen kijkers. In de loop der jaren stegen de kijkcijfers en daarmee ook het succes van de serie. Het afgelopen, vijftiende seizoen werd begin dit jaar wekelijks door ruim 2 miljoen mensen lineair bekeken. Online kwamen hier gemiddeld nog eens tussen de 300.000 en 400.000 kijkers per aflevering bij.

In 2014 won Flikken Maastricht de Gouden Televizier-Ring voor beste tv-programma.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.