Terug

Volg Shownieuws

Flinke domper voor de Olympische Spelen-fans

Nieuws

27 juli 2024, 18:33

De Nederlandse tennissers komen zaterdag op de Olympische Spelen niet meer in actie. De aanhoudende regen in Parijs heeft ervoor gezorgd dat er op de buitenbanen niet kan worden getennist.

In de video hierboven zie je welke grote sterren allemaal aanwezig zijn tijdens de Spelen...

Om 17.45 uur maakte de organisatie bekend dat alle partijen op de bijbanen zijn geschrapt. Arantxa Rus, Robin Haase en Tallon Griekspoor zouden zaterdag in actie komen in het enkelspel. Het park van Roland Garros heeft twee banen met een dak, maar daarop stonden de Nederlanders niet ingedeeld.

Koning

Het grootste sportevenement ter wereld is officieel begonnen en trekt veel belangstelling, ook van hooggeëerd bezoek.

Koning Willem-Alexander, koningin Máxima, prinses Amalia en prinses Alexia zijn gespot op de tribunes en maakten al snel deel uit van de festiviteiten. In het Olympisch dorp werd Willem-Alexander zelfs gespot terwijl hij losging op Links Rechts van Snollebollekes.

Rob Kemps deelt een video van de koning die samen met atleten van het hockey- en skateboardteam een feestje bouwt, hij schrijft bij het filmpje: "Koninklijk uit de panty schieten in Parijs!" De aanwezigheid van de koninklijke familie heeft duidelijk bijgedragen aan de feestelijke sfeer van de Spelen.

Zie de beelden hiervan hieronder...

Koning Willem-Alexander gaat los op Snollebollekes
0:19
Koning Willem-Alexander gaat los op Snollebollekes

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.