Terug

Volg Shownieuws

Fockeline Ouwerkerk: 'Iemand adviseerde me botox'

Nieuws

15 aug 2022, 18:54

In de nieuwe LINDA. Tits ‘R’ us vertelt Fockeline Ouwerkerk (41) over de bemoeienis met haar uiterlijk door types in de tv-wereld. Zo raadde een visagiste op een filmset haar aan om wat botox in te spuiten om het 'vermoeide gezicht' van de actrice wat te corrigeren. "Ik wilde meteen nooit meer met haar werken." De beelden van de covershoot voor LINDA. met Fockeline bekijk je hierboven!

Fockeline gaat voor LINDA. volledig uit de kleren en vertelt over haar uiterlijk, hoe ze aankijkt tegen het laten zien van een bloot lichaam en over haar onzekerheden. Ze vertelt dat ze nog steeds onzeker kan zijn over haar tepels. "Het zijn een beetje speentjes; dat ze zo uitsteken". Het weerhoudt haar er echter niet van om naaktheid te omarmen en van haar lichaam te houden. Al van kinds af aan is de actrice opgevoed met naaktheid, blootzijn was voor haar familie doodnormaal. Met dat gedachtegoed voedt ze ook haar kinderen op.

Allemaal geïnfecteerd De actrice vindt het kwalijk dat het 'iets aan jezelf laten doen' de normaalste zaak van de wereld lijk te zijn geworden tegenwoordig. "Ik vind het zo jammer dat we er allemaal mee worden geïnfecteerd. Dat we bang zijn om ouder te worden, dat je de jaren niet in onze gezichten zou mogen zien."

(Bron: LINDA.)

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.