Terug

Volg Shownieuws

Foto Douwe Bob en baby verbaast fans: 'Twee druppels water!'

Nieuws

12 juli 2022, 22:18

Een foto van Douwe Bob en een van zijn baby's zorgt voor een hoop reacties. Zijn volgers vinden het een ongelooflijk knap kindje en dat zit hem met name in de ogen...

"Dikke chill 2.0", schrijft Douwe bij de onderstaande foto.

"Oh jee, precies jij", schrijft iemand die een sprekende gelijkenis ziet tussen vader en kind. "Oh kijk nou! Als die niet op pappa lijkt …. Echt één gezicht!" reageert een ander. "En 2 druppels water, vooral dat bekkie", valt er ook te lezen.

De ogen zijn ook veelbesproken. "Precies dezelfde mooie ogen als papa", schrijft iemand bijvoorbeeld. "Prachtige blik", valt er ook te lezen. Baby's

Douwe Bob kreeg zijn eerste kindje met kunstenares Loes van Delft (31), hun dochtertje kreeg de naam Bobby Lou. Ook kreeg Douwe nog een dochtertje met een andere onbekende vrouw. Met Douwe Bobs ex, Anouk, met wie hij nu weer samen zou zijn, kreeg hij een zoontje genaamd Elias Lieven.

In de video bovenaan zie je hoe de deskundigen van Shownieuws de aflevering van Boerderij van Dorst bespraken waarin Douwe bob schitterde. Hierin vertelde hij ook veel over zijn kinderen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.