Terug

Volg Shownieuws

'Kourtney Kardashian opnieuw zwanger'

'Kourtney Kardashian opnieuw zwanger'

Nieuws

11 jan 2017, 16:59

Kourtney Kardashian (37) is  opnieuw in verwachting. Samen met Scott Disick (33) verwacht ze haar vierde kindje, zo meldt Radar Online.

Een bron uit de familie onthult aan de entertainmentsite: "Kourtney is in verwachting en zit momenteel in haar eerste trimester." De brunette zou het nieuws alleen nog met haar beste vrienden hebben gedeeld. De twee hebben samen al drie kinderen; zoon Mason (7), dochter Penelope (4) en zoon Reign (1).

Kourtney en Scott, die sinds 2006 bij elkaar zijn, kennen een roerig liefdesverleden. De twee gingen in 2010 tijdelijk uit elkaar, zodat Scott kon werken aan zijn alcoholverslaving (zie video). In 2015 volgde er opnieuw een breuk waarna bekend werd dat Scott Kourtney had bedrogen. Opnieuw zocht Scott professionele hulp en verbleef hij in een afkickkliniek in Costa Rica.

Toch blijken de twee niet zonder elkaar te kunnen en werden ze na hun breuk nog regelmatig samen gespot. Na een aantal romantische tripjes zijn Scott en Kourtney weer officieel samen en wordt hun liefdes dus bekroond met baby nummer 4!

https://twitter.com/radar_online/status/819193991342264320

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.