Terug

Volg Shownieuws

Francis van Broekhuizen speelt Moeder Overste in The Sound of Music

Francis van Broekhuizen speelt Moeder Overste in The Sound of Music

Nieuws

12 apr 2021, 18:16

Shownieuws mag bekend maken dat Francis van Broekhuizen de rol van Moeder Overste gaat vertolken in de nieuwe versie van de musicalklassieker The Sound of Music.

Francis is door het dolle heen, want deze rol stond al jarenlang op haar wensenlijstje, zo vertelt ze aan Shownieuws. Dinsdag wordt de rest van de cast bekendgemaakt. In het tv-programma Op zoek naar Maria werd duidelijk dat Nandi van Beurden de rol van Maria gaat spelen.

The Sound of Music vertelt het verhaal van Maria, die zich niet kan aanpassen aan het kloosterleven en de opdracht krijgt van Moeder Overste om als gouvernante te werken bij de Familie Von Trapp. Daar komt ze er al snel achter dat de zeven kinderen van kapitein Von Trapp onder een te streng regime leven. Wanneer de kapitein een tijd van huis is, laat Maria de kinderen weer opbloeien.

Stage Entertainment brengt de musicalklassieker terug in Nederland. In seizoen 2021/2022 keert de musical als tournee terug langs de grote theaters in Nederland. De bekende titel biedt de mogelijkheden om ‒ mocht dat nog nodig zijn ‒ coronaproof met een beperkte zaalbezetting te spelen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.