Terug

Volg Shownieuws

Frank de Boer zet miljoenen stulpje te koop

Frank de Boer zet miljoenen stulpje te koop

Nieuws

7 feb 2017, 14:16

Frank de Boer heeft zijn miljoenen stulpje in het Noord Hollandse plaatsje Edam te koop gezet. En de voormalig Ajax-trainer kan er flink winst op maken, zo meldt de website Bekende Buren.

Het prachtig gelegen dubbele benedenhuis aan de gracht in het centrum van Edam staat te koop voor een bedrag van 1.699.000 euro. Zelf kocht Frank het huis in 2007 voor de prijs van 1.036.000 euro. Er rust geen hypotheek op, dus de winst kan oplopen tot bijna zeven ton.

De koper krijgt een schitterend patriciers huis met een totale woonoppervlakte van 541 vierkante meter, voorzien van maar liefst acht kamers. De keuken is prachtig en heeft alle benodigde inbouwapparatuur.

De grote achtertuin van 380 vierkante meter, gelegen op het noorden, geeft een prachtig uitkijk op de woning. Inmiddels woont Frank met zijn gezin in Monnickendam.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.