Terug

Volg Shownieuws

Frank Jansen over verwoestende brand: 'Heel emotioneel'

Nieuws

18 aug 2021, 19:41

Een vreselijk drama voor Frank Jansen, bekend van het tv-duo Frank & Rogier. Door de bosbranden in Zuid-Frankrijk is de omgeving rond zijn Franse huis compleet verwoest.

De brand heeft zijn villa in Saint-Tropez gespaard, maar de omgeving eromheen is compleet verwoest. Van zijn tuin, waar Frank jarenlang aan werkte, is niets meer over. Ook het tuinhuis dat hij voor zijn Franse hulp liet bouwen is volledig afgebrand.

Thom Goderie ging bij Frank langs met een bloemetje, en vroeg hem hoe het ging na het verschrikkelijke nieuws. "Het is heel emotioneel", vertelt de zichtbaar aangeslagen Frank. Zijn complete verhaal is in de video bovenaan deze pagina te zien.

Bekend in de buurt

Het zit Frank niet mee de afgelopen tijd. Zijn televisiecarrière staat op een laag pitje en zijn huwelijk met Rogier is zo goed als voorbij. Over dat laatste deed hij in Bekend in de buurt nog zijn verhaal. Dit is in de video hieronder te zien.

Bekend in de buurt met Frank Jansen
11:03
Bekend in de buurt met Frank Jansen

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.