Terug

Volg Shownieuws

Frank Lammers deelt emotioneel liefdesbericht

Nieuws

15 juli 2024, 15:48

Frank Lammers, die je ongetwijfeld ook kent als Ferry uit de Netflix-crimeserie Undercover (zie video), heeft op Instagram een liefdevol bericht aan zijn partner Eva Posthuma de Boer gedeeld.

En wel met een goede reden, want Frank en Eva vierden zondag dat ze achttien jaar getrouwd zijn. "14 juli", schrijft Frank bij een foto waarop we zien dat hij zijn grote liefde een dikke kus geeft. "Achttien jaar."

Frank en Eva vieren hun relatie overigens op bijzondere wijze; ze gaan ieder jaar (!) opnieuw trouwen. In de reacties onder het bericht op Instagram feliciteren onder anderen Chantal Janzen en Soundos El Ahmadi de tortelduifjes.

Tekst gaat verder onder de Instagram-post.

Bijzondere ontmoeting

De eerste kennismaking van Frank en Eva was bij een comedyclub. Eva was daar met haar toenmalige vriend, met wie ze zelfs zou gaan trouwen. "Mijn ontmoeting met Frank zette dat hele plan op losse schroeven", zei Eva al eens in gesprek met Nouveau. "Al wist ik diep van binnen al veel langer dat mijn relatie op was. Mijn vriend was alleen nog een soort broer."

Inmiddels is Eva al 22 jaar samen met Frank. In 2006 zijn ze getrouwd en ze hebben samen een zoon en een dochter.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.