Terug

Volg Shownieuws

Frans Duijts gaat voor maagverkleining

Nieuws

18 aug 2019, 19:58

Frans Duijts heeft maandag een spannende dag voor de boeg. De volkszanger ondergaat namelijk een maagverkleining...

Zo'n ingreep is niet zonder risico's. In eerste instantie wilde hij een maagballon, maar hij krijgt nu toch een gastric sleeve. Dan wordt er wel een gedeelte van de maag weggehaald, maar geen dunne darm, waardoor je alle vitamines nog steeds op kan nemen en gezonder blijft.

Frans heeft er na het eerste consult bij Diana Gabriels zo'n vier weken over na kunnen denken. Hij is lekker op vakantie geweest en is daar nog even vier kilo aangekomen. Nu gaat hij er echt voor en volgens zijn arts is hij binnen twee maanden weer fit! Tijdens het consult vertellen Frans en zijn vrouw hoe ze tot deze beslissing zijn gekomen, zoals je in de onderstaande video kan zien.

https://www.youtube.com/watch?v=-OKDPeaWIis

Frans heeft verder, in tegenstelling tot veel van zijn collega's, nog maar weinig aan zijn lichaam laten sleutelen. Hoewel de meeste BN'ers (stiekem) botox gebruiken of een ooglidcorrectie laten doen, heeft Frans Duijts gekozen om zijn voortanden mooier te laten maken. En de rest is nog 100% puur natuur: "What you see is what you get! Alleen mijn voortanden zijn iets mooier gemaakt. Maar mijn buik is wel he-le-maal echt!"

https://www.instagram.com/p/BjiuREJFSye/

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.