Terug

Volg Shownieuws

Frans Duijts neemt ingrijpend besluit

Nieuws

7 okt 2021, 22:28

De kogel is door de kerk. Frans Duijts stopt met slopen...

Dit vertelt de volkszanger uit Tiel aan Shownieuws. "We gaan stoppen met deze locatie waar we nu staan", aldus Frans. "Daar is alles wel een beetje begonnen. Ik ben hier zo goed als geboren, dus het is wel een aderlating wat er gaat gebeuren."

Er wordt in de familie Duijts al 3,5 jaar over gesproken. "Wat gaan we doen? Gaan we door, gaan we kleiner door? Stoppen we met zingen en ga ik helemaal terug in de sloop? Of stoppen we met slopen en blijven we volledig in de entertainment? En dat laatste is het eigenlijk geworden."

Zijn vader Chris overleed in 2019. Met zijn moeder en twee zussen runde Frans sindsdien de zaak in sloopwerken, die zijn vader heeft opgebouwd. "Als pa er nog was geweest, was dit waarschijnlijk niet aan de orde geweest. Dan had hij nog steeds het bedrijf in ere willen houden. Maar dat lukt me niet met mijn agenda. Ik zit met mijn drankjes, mijn gezin, mijn onroerend goed. Met alles wat ik aan het doen ben, is dit net effe teveel."

Alle uitspraken van Frans zijn te zien in de video bovenaan de pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.