Terug

Volg Shownieuws

Fred van Leer doet verrassende onthulling over carrière

Nieuws

15 juni 2024, 10:45

Fred van Leer kan moeilijk rust vinden. "Ik heb de ontspanningsmodus nog niet gevonden", zegt de stylist, die vorig jaar in Ahoy stond met zijn shows Fred & Friends (zie video), in de podcast PodBast - de weg naar succes.

Fred werkt wel iets minder hard dan voorheen. "Als ik iets doe, ga ik er voor de volle 100 procent voor. Als ik straks in Ahoy sta dan worden dat de twee vetste dagen uit mijn leven, maar ik kan niet alles meer doen. Dus ik heb nu echt een stop."

De stylist wil ook niet meer alles doen. "Ik kan daardoor ook mijn privé niet opbouwen. Want het was zakelijk een enorm succes, maar dan keek ik naar mijn privé... Ja, ik heb een fantastisch rijk leven met vrienden, maar als je echt naar relaties kijkt: dat is lastig. Omdat je altijd aan het werk bent en altijd dat op nummer 1 zet."

Van het feit dat hij meermaals te druk was, heeft hij naar eigen zeggen niets geleerd. "Ik heb drie keer een burn-out gehad en extreme depressie", somt Van Leer op. "Het zit gewoon in je en moet accepteren dat dat stukje bij je hoort."

In de onderstaande video vertelt de stylist meer over zijn herstel.

Fred van Leer openhartig over zijn herstel
2:12
Fred van Leer openhartig over zijn herstel

‎Volg Shownieuws ook op WhatsApp!

Altijd als eerste op de hoogte van het laatste entertainmentnieuws?

Volg dan nu het kanaal van Shownieuws op WhatsApp!

Volg Shownieuws!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.