Terug

Volg Shownieuws

Fred van Leer kan weer genieten

Fred van Leer kan weer genieten

Nieuws

7 nov 2020, 17:08

Fred van Leer heeft opnieuw van zich laten horen. De stylist zegt op social media dat hij erg geniet van zijn zaterdagmiddag...

Hij deelt beelden van zijn woonkamer op zijn Instagram Stories. Hierbij hoor je hem zeggen: "Na een veelbewogen week zit ik even lekker thuis op de bank in de chill. Het zonnetje schijnt en jongens, wat kan ik hiervan genieten. Heerlijk."

Hij wenst zijn fans hetzelfde toe. "Ik hoop dat jullie een heerlijk weekend hebben", zegt Fred. "Ik voel me goed. Ja, ik voel me gewoon goed. Het gaat helemaal goedkomen."

Connie Witteman blijkt hem ook nog wat inspiratie te hebben gegeven. Hij post een foto met een quote van Connie: "Wie met zijn gezicht naar het verleden kijkt, staat met zijn rug naar de toekomst." In de tekst bedankt hij Connie voor de levensles. "En nu door, ik heb er zin in en alles op zijn tijd."

Uitgebreide reactie

Fred is sinds een aantal dagen weer erg actief op social media. In een lange video reageerde hij uitgebreid op zijn uitgelekte seksvideo en de vreselijke dagen die hierop volgden. Je ziet het in de video bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.