Terug

Volg Shownieuws

Fred van Leer mega trots op drag queens in Drag Race Holland

Fred van Leer mega trots op drag queens in Drag Race Holland

Nieuws

16 sep 2020, 23:54

Shownieuws sprak met Fred en de 'queens' van de show. "De meiden moeten grappig zijn, kunnen lopen, kunnen dansen, kunnen bewegen, kunnen praten, moeten Nederland kunnen vertegenwoordigen als de winnares", vertelt Fred. "Het zijn tien compleet verschillende meiden met een compleet verschillende gedachte erachter." In de video hierboven is het hele gesprek met Fred en enkele drag queens terug te zien.

Eerder werd al bekendgemaakt welke juryleden plaats zullen nemen in het programma. Zo zullen Sanne Wallis de Vries, Roxeanne Hazes, Claes Iversen, Nikkie de Jager, Rick Paul van Mulligen en Ryanne van Dorst meerdere malen aanschuiven om hun ongezouten mening te geven. Daarnaast schuiven Edsilia Rombley, Carlo Boszhard, Ruth Jacott en Loiza Lamers eenmalig aan naast Fred. Modeontwerpster Nikkie Plessen wordt een vast jurylid en zal elke aflevering naast Fred zitten.

De tien drag queens die strijden voor de winst zijn: Envy Peru, Chelsea Boy, Megan Schoonbrood, Miss Abby OMG, Madame Madness, Sederginne, Ma’am Queen, Roem, Patty Pam-Pam en Janey Jacké. De eerste aflevering is vanaf 18 september te zien op Videoland. De uiteindelijke winnaar krijgt een tien pagina tellend interview in de Cosmopolitan en een haute coute jurk van Claes Iversen.

https://www.instagram.com/p/CFKmXCDqVdL/

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.