Terug

Volg Shownieuws

Fred van Leer ontroert kijkers in Hoge Bomen

Fred van Leer ontroert kijkers in Hoge Bomen

Nieuws

20 mrt 2021, 22:55

Niemand minder dan Fred van Leer schuift aan in de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van Jeroen van der Booms Hoge Bomen. Op Twitter reageren kijkers massaal op Freds verhaal.

Het afgelopen jaar kwam Fred vaak in het nieuws vanwege een uitgelekte en verspreide seksvideo, iets waar hij op reageert in het gesprek met Jeroen. "Ik ben in paniek uit huis gegaan", zegt hij over die avond. "Ik wilde naar vrienden lopen, maar was direct de weg kwijt in mijn eigen stad. Ik heb drie uur rondgedwaald en toen dacht ik dit kan niet. Ik werd gebeld door Envy Peru, de winnares van Drag Race Holland."

Zij was diegene die Fred heeft geholpen. "Op het moment dat het zwart werd voor mijn ogen en ik iets zou doen dat ik niet zou moeten doen, belt zij op. Mijn redding eigenlijk."

Ook kijkers zijn in tranen, zo delen ze op Twitter.

Fred zelf was gedurende de avond niet beschikbaar voor commentaar. Hij liet eerder op de avond al weten dat zijn telefoon uitstaat. Hij schreef daarbij: "Ben best zenuwachtig voor vanavond. Ik ben zelf heel blij. Ik heb hem gezien en ik vind het fijn om het met iemand te delen die ik goed ken en die ik vertrouw."

Hoge Bomen is elke zaterdag om 21:50 uur te zien op SBS6 en terug te bekijken op KIJK.nl.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.