Terug

Volg Shownieuws

Freek de Jonge onder vuur na grap over zieke Stones-fan

Nieuws

7 juli 2022, 21:19

Freek de Jonge is donderdagavond trending op Twitter nadat hij een grapje had gemaakt over een terminaal zieke man bij het concert van The Rolling Stones. "Iemand die geen zin heeft om uit zijn bed te komen voor de Stones", schrijft hij bij een foto van de man in een ziekenhuisbed in de ArenA.

De man op de foto is een 69-jarige Leidenaar die met Stichting Ambulance Wens naar het concert is gegaan. De terminaal zieke man had als laatste wens om nog eens naar een concert van de Britse band te gaan. Hij was op 13 juni al in de ArenA toen bekend werd dat het concert uitgesteld moest worden omdat Mick Jagger corona had, zie video bovenaan de pagina. Woensdag liet Stichting Ambulance Wens, die de laatste wens van zieke mensen vervult, weten dat de wens ook op de nieuwe datum toch kan doorgaan.

De grap valt bij veel mensen niet in goede aarde. Binnen twee uur hebben honderden mensen op de tweet gereageerd. Het gros daarvan is negatief en keurt de grap af. In de reacties worden termen als "smakeloos", "vals" en "misselijkmakend" gebruikt.

Reactie Freek

Freek de Jonge heeft inmiddels gereageerd en twittert:

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.