Terug

Volg Shownieuws

Freek Vonk deelt vervelend nieuws

Nieuws

9 aug 2024, 16:29

Freek Vonk deelt vrijdag op Instagram niet zo leuk nieuws. Dit is niet de eerste keer dit jaar dat Freek vervelend nieuws deelt (zie video).

De televisiemaker heeft namelijk corona. "Dat is lang geleden", schrijft hij bij de foto met een positieve coronatest. "Voel me niet top, maar ook niet doodziek. Even kijken hoe het weekend verloopt", aldus Freek

Hij zou eigenlijk op bezoek gaan bij zijn ouders, maar heeft dat toch maar even uitgesteld.

Uit elkaar

In juli 2023 liet Freek weten dat zijn relatie met Franka klaar was. "Helaas bleek het voor ons een onoplosbare puzzel om onze levens op elkaar af te stemmen", schreef Freek bij twee foto's van hem en Franka samen. "Ondanks dat dit voor ons beiden heel verdrietig is, kijken we óók terug op twee héle mooie en liefdevolle jaren, waarin we ontzettend dierbare herinneringen hebben gemaakt."

"We houden nog steeds ontzettend veel van elkaar, maar echte liefde betekent helaas soms ook dat je elkaar moet loslaten - hoe droevig dat ook is", sloot hij af. De twee kregen in 2021 een relatie (zie video hieronder).

Shownieuws-tafel over breuk liefdesbreuk Freek Vonk
4:08
Shownieuws-tafel over breuk liefdesbreuk Freek Vonk

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.