Terug

Volg Shownieuws

Freek Vonk geniet van liefdesvakantie

Nieuws

19 okt 2021, 23:04

Ondanks dat Freek Vonk voor zijn werk al de hele wereld over reist, is hij momenteel in Mauritius samen met zijn grote liefde.

Op Instagram deelt het koppel een romantisch kiekje bij een waterval. "Jut en Jul zijn op vakantie!" schrijft hij erbij.

Kaj Gorgels reageert met een lachpoppetje onder het bericht. "Je begint eindelijk terug te bijten zie ik!" schrijft hij erbij. Ook William Rutten laat een reactie achter: "Zeg ons dat je nu gewoon in je slaapkamer zit voor een fotobehangetje, toch Freek?"

Nieuwe liefde

Een tijdje geleden onthulde Freek in weekblad Story dat hij al een tijdje aan het daten was. Op dat moment was het nog te vroeg om van een relatie te spreken. "Maar we vinden elkaar erg leuk," zei de bioloog toen. Freek zijn nieuwe vlam is model en onderneemster Franka Vedder. "Freek en ik hebben het erg gezellig samen", aldus Franka. Inspiratie Eerder sprak Shownieuws met Freek over zijn grote bron van inspiratie: de Britse bioloog en televisiemaker David Attenborough die inmiddels 95 jaar is en dat is in de video hierboven te zien.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.