Terug

Volg Shownieuws

Freek Vonk tot over zijn oren verliefd

Freek Vonk tot over zijn oren verliefd

Nieuws

14 feb 2020, 10:46

Freek Vonk is alweer een tijdje helemaal gelukkig in de liefde! De bioloog deelt op zijn Instagram voor het allereerst een kiekje van zijn grote liefde Robyn...

Bij het plaatje van het verliefde stel plaatst hij een hartje. Afgelopen zomer waren er al geruchten dat Freek weer de liefde had gevonden bij de toen 20-jarige Robyn uit Veldhoven (zie bovenstaande video). Maar dit werd tot nu toe nooit bevestigd. Destijds werden de bioloog en de Brabantse al meerdere keren samen gespot in Eindhoven, op dates in de bioscoop en in de stad. Een bron liet toen aan Shownieuws weten dat Robyn op Instagram veel filmpjes van de 36-jarige Freek bij haar in bed post. Ook reageert Freek vaak met hartjes onder haar foto’s.

Wel was zijn nieuwe vriendin vorige maand al en keer te zien op zijn social media. Het tweetal was toen met een groep in de Efteling.

https://www.instagram.com/p/B7LKJxhAkjW/

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.