Terug

Volg Shownieuws

Frenkie de Jong en Mikky laten de waarheid zien

Frenkie de Jong en Mikky laten de waarheid zien

Nieuws

28 apr 2021, 20:28

Het leven van de 23-jarige Frenkie de Jong en zijn even oude vriendin Mikky Kiemeney stond even helemaal op z'n kop toen de topvoetballer in 2019 voor FC Barcelona aan de slag ging. Maar inmiddels zijn de twee helemaal gesetteld, en nog altijd dolgelukkig met elkaar. De cover van de nieuwste LINDA.Meiden, dat als thema liefde heeft, moest dan ook wel door dit sterke liefdeskoppel worden gesierd.

Op de beelden van LINDA.Meiden tijdens hun shoot in Barcelona is te zien hoe gek Frenkie en Mikky nog altijd op elkaar zijn. Het koppel vertelt hoe hun ideale datenight eruit ziet, wat elkaars pluspunten zijn, en hoeveel tijd ze voor elkaar hebben - ondanks Frenkie's drukke carriere. Mikky zit echter ook niet stil, zij denkt aan een eigen sieradenlijn. “Dat komt wel pas na de zomer. Nu zijn we er volop mee bezig! Ik ben heel benieuwd."

Over het beeld dat mensen van Frenkie en zijn vriendin hebben, vertelt Mikky in LINDA.Meiden: “Ik denk dat het er aan de buitenkant serieus en glamourous uitziet. Alsof we de wereld rondvliegen, vaak op chique feesten zijn en elke dag shoppen.” Maar dat zit net iets anders in elkaar volgens Mikky. “Terwijl hij traint bij FC Barcelona, elke dag van negen tot twee, werk ik aan mijn kledinglijn en andere projecten, sport ik en kook alvast onze lunch.” Frenkie: “Zelfs toen ik na een Champions Leaguewedstrijd om half twaalf ’s avonds thuiskwam, had Mik poffertjes met poedersuiker gemaakt en kon ik gelijk aanvallen.”

Maar natuurlijk hebben de topvoetballer en zijn Mikky ook glamourmomenten in hun leven. "Als we bijvoorbeeld opgehaald worden voor een chic event of sportgala en we per vliegtuig of helikopter naar de feestlocatie gaan. Dan wordt mijn haar en make-up gedaan, er hangt een op maat gemaakte dure jurk klaar. Daarna gaan we op de foto met een glas champagne in mijn hand. Dat voelt gek. Ik ben datzelfde meisje van vroeger, alleen de wereld waarin ik zit is veranderd.” En dat maakt haar af en toe wel een beetje onzeker, bekent ze in het interview. "Op zo’n gala kan ik me druk maken of mijn jurk nog goed zit, of ik wel een beetje prima kijk op de foto’s waarin ik word getagd. Ik zie de grootste beauty’s rondlopen op zo’n avond. Terwijl ik een gewoon meisje ben. Niet extreem lang, heb geen dunne benen. Iedereen had mij kunnen zijn."

En al is haar prins op het witte paard een voetballer, een voetballershart heeft ze niet per se. ‘’Het is wel met een paplepel ingegoten want mijn familie houdt van voetbal en ja mijn vriend… Heel de dag is het tv-scherm groen. Dus ik weet ondertussen wel iets van voetbal. Ik vind vooral het gevoel vet van dat iedereen samen komt.’’

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.