Terug

Volg Shownieuws

Gaan Maxime en Leroy trouwen in 2021?!

Gaan Maxime en Leroy trouwen in 2021?!

Nieuws

25 dec 2020, 12:05

Maxime Meiland lijkt in 2021 te willen gaan trouwen met haar liefde Leroy. Dat heeft ze donderdagavond vertelt in een dubbele aflevering van Kerst met de familie Meiland.

Wanneer Maxime de familie vraagt voor hun goede voornemens voor het nieuwe jaar, reageert Erica met: "Ja, corona uitbannen." Martien is het daar helemaal mee eens: "Wat mama zegt, corona weg uit 2021. Wat zou dat een opluchting zijn voor veel mensen." Vervolgens deelt ze ook haar eigen goede voornemens, die in de video hierboven te horen zijn.

Ook nieuwe stap voor Montana

Ook de zus van Maxime, Montana, deelde afgelopen week groot nieuws. Zij gaat samenwonen met haar grote liefde Dirk! Dat heeft weekblad Weekend onthuld. Montana is al vijf jaar samen met Dirk, maar van samenwonen kwam het nog niet. Montana, die 26 jaar oud is, vond zichzelf daarvoor te jong. Zo vertelt ze: "Dirk en ik zijn op zoek naar een huis samen. Het is alleen een lastige tijd. Huizen zijn duur én vaak snel verkocht."

Gaan ze richting familie in Hengelo? Nee! "We kijken hier in de omgeving: de bollenstreek, Leiden, Voorschoten, in die contreien. Dirk en ik zitten heel erg op één lijn met wat we willen, gelukkig."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.