Terug

Volg Shownieuws

Gaat Gijs Staverman The Tribute - Battle of the Bands presenteren?

Nieuws

9 juli 2024, 13:37

Gijs Staverman heeft maandagmiddag de eerste uitzending van zijn nieuwe show Gijs op 10 geopend bij zijn nieuwe werkgever Radio 10. Betekent zijn overstap nu ook dat hij de nieuwe presentator wordt van The Tribute - Battle of the Bands?

"Ik zou het harstikke leuk vinden om te doen", zegt de radio-dj voor de camera van Shownieuws. "Maar op dit moment ben ik volledig gefocust op mijn radioprogramma." Al zijn uitspraken en hoe zijn eerste uitzending is gegaan, is in de video te zien.

Gijs is met zijn middagshow iedere werkdag te horen van 16:00 tot 19:00 bij Radio 10. Hij kwam onlangs over van NPO Radio 2, waar hij de afgelopen tien jaar heeft gewerkt.

Op Radio 10 heeft hij de middagshow van Rob van Someren overgenomen, die voortaan in het weekend te horen is. Hij bedankte zijn voorganger nog voor het "geweldige programma dat hij jaren lang presenteerde" op de zender.

Gerard Ekdom

Het SBS6-programma The Tribute - Battle of the Bands komt volgend seizoen weer terug en bands kunnen zich nog opgeven. Het programma moet dus op zoek naar een nieuwe presentator omdat Gerard Ekdom Radio 10 verruilde voor Radio Veronica. Zijn overstap betekende ook het einde van zijn televisiewerk voor Talpa.

Radio 10-dj Jeroen Nieuwenhuize zou het programma ook wel willen presenteren. Jeroen presenteerde al de concerten rondom The Tribute in de Ziggo Dome, zie onderstaande video. "John mag me bellen", zei hij eerder in Shownieuws, doelend op Talpa-baas John de Mol.

Bee Gees Forever in uitverkochte Ziggo Dome
1:39
Bee Gees Forever in uitverkochte Ziggo Dome

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network. Alle rechten voorbehouden. Geen tekst- en datamining.