Terug

Volg Shownieuws

Gaat Wilfred Genee weg bij Talpa?

Nieuws

1 nov 2021, 23:28

Wilfred Genee zou in gesprek zijn met Viaplay, een Zweeds streamingsplatform voor sport. De geruchtenmolen draait overuren, want dit zou betekenen dat hij Talpa en zijn jarenlange tv-collega's Johan Derksen en René van der Gijp verlaat...

Viaplay komt in 2022 naar Nederland en daar zullen onder andere de Formule 1, darts en de Engelse voetbalcompetitie te zien zijn. Hoewel Wilfred Genee een contract heeft getekend om vanaf januari een dagelijkse talkshow te gaan maken met Johan en René, zou hij toch met Viaplay in gesprek zijn.

Lacherig in VI

In Veronica Inside doen de heren er maandagavond lacherig over. Als het streamingsplatform wordt besproken, zegt Wilfred: "Dat schijnt een goede zender te worden, toch?" Johan Derksen haakt er op in en zegt: "Ze zoeken nog goede presentatoren." Wilfred vervolgens: "Dat heb ik ook gehoord, ja."

Je ziet het in de video bovenaan de pagina.

Reactie Marco Louwerens

Marco Louwerens, directeur TV van Talpa Network, reageert in Shownieuws ook op de geruchten. "Ik weet ook van niks. We gaan gewoon met het nieuwe programma beginnen in het nieuwe jaar. Wilfred heeft netjes zijn handtekening gezet. Ik ga ervanuit dat we gewoon gaan starten."

Marco Louwerens over geruchten Wilfred Genee
0:16
Marco Louwerens over geruchten Wilfred Genee

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.