Terug

Volg Shownieuws

Gaby Blaaser reageert op dating geruchten Wesley Sneijder

Gaby Blaaser reageert op dating geruchten Wesley Sneijder

Nieuws

12 aug 2019, 18:48

Gaby Blaaser heeft in een interview met Kay Nambiar gereageerd op de geruchten dat ze aan het daten zou zijn met Wesley Sneijder. Volgens de sexy blondine is daar helemaal niets van waar...

''Ik was op een feestje en ik ken de mensen om hem heen en zijn broertje ook. En die had een Instagram Story gemaakt en daar stond ik op. Eerst was hij het en toen was Wesley het. Ik vind het ongelofelijk. Ik heb in één dag al drie mannen gedatet,'' reageert ze verbaasd. Gaby zegt door deze verhalen het erg lastig te vinden met mannen op date te gaan.

De knappe influencer werd in mei samen met broers Rodney en Wesley Sneijder gespot tijdens een feestje in Utrecht, waarna ze al snel werd gelinkt aan Rodney Sneijder. Maar Story meldde even later dat hij slechts als bliksemafleiding werd gebruikt voor zijn broer en juist Wesley en Gaby het heel gezellig hebben. De twee werden door bronnen van het weekblad zoenend gespot in de Harbour Club in Vinkeveen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.