Terug

Volg Shownieuws

'Gat van 4 centimeter' in neus Koen Pieter van Dijk door cocaïne

Nieuws

15 mei 2023, 18:42

Koen Pieter van Dijk vertelt in de nieuwe LINDA. dat hij onder het mes moest om zijn neusschot te laten vernieuwen. De mediapersoonlijkheid, voorheen bekend als Koen Kardashian, kampte in het verleden met verslavingen. Zo heeft hij naar eigen zeggen met behulp van "een kleine drie ton" een "gat van 4 centimeter" in zijn neus gesnoven.

"Veel, ik denk dat ik een kleine drie ton heb opgesnoven", antwoordt de 30-jarige Koen als hem wordt gevraagd hoeveel coke een mens moet snuiven om zijn tussenschot dusdanig te beschadigen dat er een operatie aan te pas moet komen. "Die arts keek met een zaklamp in mijn neus en zei: dit is geen slijtage, dit is een gat van 4 centimeter. Ze konden het alleen repareren door wat bot en kraakbeen uit een van mijn ribben te halen. Ze zijn vijfenhalf uur met me bezig geweest."

Koen is voor zijn verslaving opgenomen in een afkickkliniek. Inmiddels gaat het beter, maar de mediapersoonlijkheid bekent dat hij nog wel af en toe een terugslag heeft. Hij heeft het kunnen accepteren als anderen in zijn bijzijn wat drinken, "maar net als ieder ander mens heb ik weleens een slechte dag en op die dagen moet ik niet om negen uur 's avonds in een sterrentent aan de bar gaan zitten. Dan gaat het fout".

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.